Saját fiát árulta a dark web pedofiljainak

2018.08.07. 11:16

12 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítéltek Németországban egy nőt, aki 

A dark weben saját fiát bocsátotta áruba pedofiloknak. 

000 1861P8
Fotó: Patrick Seeger / AFP

A freiburgi bíróság a nő élettársának - a fiú mostohaapjának - is 12 évet adott szexuális bántalmazásért, prostitúcióra való kényszerítésért és gyerekpornó terjesztéséért (a fiúról undorító videókat terjesztettek, melyen az megkötözve kénytelen mindenféle verbális bántalmazást elszenvedni).  

A fiút -  aki a per júniusi kezdetekor is még csak 9 éves volt - az internet normális keresőmotorokkal nem elérhető felülete, a "dark web" (melynek működéséről itt olvashat részletesen) illegális kereskedelmet lebonyolító oldalain árulták már 7 éves kora óta. Az egyik "vásárló"-ra, egy 33 spanyol pedofilra, rá is bukkantak a hatóságok, őt a szülők perének egyik vádlottjaként 10 év börtönbüntetést kapott, és a bíróság 18 ezer euró kártérítés megfizetésére is kötelezte őt (az összeget a gyerek kapja majd meg).

A nő saját bevallása szerint eleinte azért engedte, hogy visszaéljenek a fiával, mert nem akarta elveszíteni az élettársát. Később már a pénz motiválta őket, hiszen alkalmanként több ezer eurót kaptak a fiúért a pedofiloktól - és összesen legalább 60-szor árusították ki őt. Ugyanakkor a pár tagjaitól sem állhatott távol a pedofília, mert egy gondjaikra bízott hároméves gyerek molesztálásában is bűnösnek találták őket.

A most elítélt három embert öt másik gyanúsítottal együtt tavaly szeptemberben tartóztatták le, miután a német rendőrök kaptak egy fülest egy pedofil hálózat működéséről. A fiút a gyámhatóságok nevelőszülőknél helyezték el. Az ügyben a német sajtó azonban őket (mármint a gyámügyi szerveket) is élesen kritizálja, mivel a pedofil pár egyszer már a látókörükbe került, el is vették a gyereket, de utána érthetetlen módon mégis visszakerült.

(BBC TheLocal)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport