Árpád
-2 °C
4 °C

Sokkoló látni az oltásellenesek fejét, amikor gyermekük halála miatt megvádolják őket

2018.08.08. 15:48 Módosítva: 2018-08-08 15:48:55

Michiganben szándékos gyilkossággal és gyermekbántalmazással vádoltak meg egy házaspárt, akik a múlt héten elvesztették a legkisebb gyermeküket. A szigorúan csak bibliai útmutatás szerint élő 27 éves Seth Welch és Tatiana Fusari a vád szerint "vallási okokból" nem hívtak segítséget gyengélkedő, 10 hónapos kislányukhoz, aki a múlt csütörtökön ebbe belehalt.

A boncolás szerint a kislány halálát alultápláltság és kiszáradás okozta, ezután vádolták meg a szülőket a gyilkossággal, amiért életfogytig tartó börtönbüntetést kaphatnak. A Kent megyei bíróságon a szülőket kamera figyelte, amint a bírónő felolvasta a vádat, amire a két szülő két teljesen más reakciót adott. Az apának leesett az álla, és végig nyitott szájjal, hitetlenkedve hallgatta a vádat, míg a nő könnyekben tört ki.

A kislány csütörtökön reggel került olyan állapotba, hogy mentőt hívtak hozzá, a kiérkező segítség a kislányt beesett szemekkel, éppen csak kitapintható pulzussal találta, majd a kislány a helyszínen meg is halt. A nyomozati papírok szerint a kislány legalább egy hónapja betegesen lefogyott, de a szülők vallási okokból nem mutatták meg orvosnak.

A férfi még aznap Facebook-posztban mesélt "összetört szívvel" gyermeke haláláról, meg arról, hogy a két idősebb gyereküket elvették tőlük és a nagyszülőkhöz vitték, hogy el legyenek zárva tőlük, mert hogy ők a "világ legrosszabb szülei", írta gúnyosan. A poszt másik része meg arról szólt, hogy mennyire "élvezi" a hatóságok "segítőkész törődését", amíg a cellában ül.

A pár semmiben nem működik együtt sem a hatóságokkal, sem a helyi gyermekvédelemmel, ez utóbbi szervezet eljárást indított a két nagyobbik gyermek elvétele érdekében.

A férfi gyakran posztolt a Facebookra keresztény hitéről, és sokszor fejezte ki ellenérzését a gyermekvédelemmel és az orvosokkal kapcsolatban, akiket csak a gyógyászat papjaiként emlegetett.

A férfi az oltásokkal kapcsolatos nézeteit is a Facebookon hirdette, nem is engedte beoltatni egyik gyerekét sem, mert mint írta, az ember a hittel  él. Sőt körberöhögte azokat, akik hisznek az evolúcióban, amire rámutatva azt mondta, nem érti, akkor miért van az oltás, ha az evolúció arról szól, hogy csak a legjobbak maradhatnak fent.

A forrás szerint a nő egyébként ismét állapotos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?