Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Előre kitervelt dinnyedarabolás, bűnös szándékkal

2018.08.10. 13:26 Módosítva: 2018-08-10 13:30:25
Két vajai fiatal visszatérően dobálta az M3-as autópályán közlekedő gépkocsikat. Elfogták őket, megbánták tettüket.

Augusztus 10-én, nem sokkal éjfél után a rendőrök elfogtak egy 18 és egy 19 éves vajai fiút. A gyanúsítottak előre kitevrelten, gondosan feldarabolt dinnyedarabokkal dobálták az autókat, az M3-as autópálya 262. kilométerszelvényében a Kántorjánosi és Vaja között található hídról,

Bűncselekmény

A Mátészalkai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. J. 18 éves és K. B. 19 éves vajai lakosok ellen. Miután a rendőrök a két fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, a fiúk t két, korábban elkövetett dobálásról is beismerő vallomást tettek.

Előbb kavics, aztán dinnye

A 2018. augusztus 5-én és augusztus 7-én éjjel elkövetett dobálások következtében az érintett személygépkocsik szélvédői berepedtek. A két fiú elfogásuk előtt az otthonfeldarabolt dinnyétegyikük tehergépkocsijával vitték a hídra, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják. A korábbi két alkalommal kavicsokat vittek magukkal ugyanebből a célból. Tettükre nem tudtak magyarázatot adni, de elmondásuk szerint már nagyon megbánták.