Ödön
1 °C
11 °C

Álomállás macskarajongóknak: 55 macskára kell vigyázni egy görög szigeten

2018.08.13. 18:32

A macskás mémek és képek megosztóinak álomállást hirdettek egy görög szigeten. A felhívás szerint az állatbarát munkavállalónak 55 macskára kell vigyázni Szíros szigetén. 

A meghirdetett állást a God’s Little People Cat Rescue nevű szervezet rakta ki Facebook oldalán, amit azóta a BBC-től kezdve a Telegraph-on át nagyjából mindenki felkapott, aminek köszönhetően szinte fel is robbant a szervezet postaládája. 

A szigeten egy művész Joan Boswell él, aki olyan embert keres, aki tudja, hogy kell több macskával bánni, és szeretne a társaságukban lenni. 

Ezen kívül a következő az elvárások között szerepel, hogy a jelentkező legyen 45 évnél idősebb, tudjon autót vezetni, ha el kell vinni orvoshoz egy macskát, alsó hangon 6 hónapra el tudja kötelezni magát, szeresse a természetet, és önmaga társaságát. 

A meghallgatások Skype-on keresztül fognak menni, és augusztus végén tartják őket.

A nagy felhajtásnak köszönhetően a felhívást eddig több mint 26 ezren osztották meg, és legalább 200-an jelentkeztek az állás betöltésére. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?