Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Emberi maradványokat találtak az elkötött repülő roncsai között

2018.08.13. 07:35

Emberi maradványokra bukkant az FBI annak a gépnek a roncsai között, amelyet a Seattle-Tacoma nemzetközi repülőtérről lopott el egy 29 éves reptéri munkás, majd nem sokkal később lezuhant vele. Később kiderült, hogy Horizon Air Bombardeier Q400 típusú utasszállítóval Richard Russel öngyilkosságot követett el. 

A csendes, barátságos, kiegyensúlyozottnak ismert férfi gépet üresen vitte el a repülőtérről, majd a földi irányítással közölte, hogy ő egy megtört ember, és nincs minden rendben vele.

Sok ismerősöm van, aki törődik velem, és akik csalódni fognak bennem, ha meghallják, mit tettem

– üzente, mielőtt Ketron Island erdejében lezuhant a géppel, amelyet elkötése után két F-15-ös kísért. Az továbbra is kérdés, hogyan tanult meg ilyen szinten repülőgépet vezetni a repülőtéri munkás. 

Vélhetően az ő holttestének maradványai kerültek elő a roncsok közül, de a a CNN szerint FBI még nem kapta meg az elemzés pontos eredményeit. A gép a felismerhetetlenségig összetört. „Ránézésre nehéz lenne megmondani azt is, hogy ez egy repülőgép volt, leszámítva a letört szárnyakat” – mondta az amerikai Nemzeti Repülésbiztonsági Hatóság regionális vezetője, Debra Eckrote.

A gép fekete doboza viszont nem sérült meg, kedden megkezdik elemzését.