Albert, Lipót
2 °C
12 °C

A markolós vendégmunkás nevetve rombolta le a házakat, mert nem fizették ki Angliában

2018.08.14. 19:15
Nem fizették ki, ezért markolójával ámokfutást rendezett Angliában egy román vendégmunkás. Amikor megtudta, hogy nem adják ki a bérét, Daniel Neagu bepattant az exkavátorba, és a beszámolók szerint nevetve rombolta le a maga által épített házakat.

Azt a nagy sikerrel futó színdarabból is tudhatjuk, hogy nem fenékig tejfel kint sem a  diggerdrájver élete, de amíg a magyar Horváth János a nehézségek ellenére sikeresen beilleszkedett és a munkáját mindenki megbecsüli, román kollégája integrációja kevésbé példaértékűen sikerült.

Abban, hogy valahol féresiklottak a dolgok, Daniel Neagu is eléggé benne volt. A Sun cikke szerint (ezt az erdélyi Főtér szemlézte, mi pedig most őket) a melós Romániában hagyta a cég egyik munkagépét (hogy miért vitte egyáltalán haza, innen nem derül ki), ami miatt aztán nem túl meglepő módon ki is rúgták szegényt.

NINTCHDBPICT000426403499
Fotó: Rendőrségi felvétel

A román vendégmunkás viszont azt sérelmezte, hogy nem kapta meg a pénzét,

ezért bepattant egy exkavátor vezetőfülkéjébe, és módszeres rombolásba kezdett. Összesen öt házat tett lakhatatlanná a rémült szomszédok szeme láttára – saját bevallása szerint csak azokat, amelyek felépítésén maga is dolgozott.

A szomszédok (Hertfordshire-ben járunk egyébként, Buntingfordban) elmondása szerint a férfi nevetve rombolta le a házakat, közben pedig le is fényképezte munkája eredményét. Az okozott kár eléri a négymillió fontot. A cikk szerint a házak szinte teljesen készen várták, hogy lakóik néhány héten belül beköltözzenek. Most némelyiküket földig kell rombolni, hogy a nulláról építsék újra őket. Az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették.

A The Sun beszámolója szerint a hétvégén történt incidens azért következett be , mert az építkezési cég, amelynél a 30 éves, Daniel Neagu nevű férfi dolgozott, nem fizette őt ki. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?