Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Égő elektromos kiskocsiból rántotta ki két kisgyerekét az anya Amerikában

2018.08.16. 22:02

A 16 hónapos és hároméves kisgyerekét kellett az anyának kirángatnia egy játék kisautóból, miután az hirtelen meggyulladt a Massachusetts állambeli North Andover városban. Az anya előbb valamilyen égett szagot érzett, és füstöt látott kijönni a kiskocsi motorháztetejéből, ahol az akkumulátorok voltak, majd a játékautó eleje hirtelen ki is gyulladt, írja a CBS. A tűzről videó is készült.

A gyerekek az anya szerint be voltak kötve, és túl kicsik voltak ahhoz, hogy önerőből kijussanak a kocsiból, ezért odaugrott, és kitépte őket belőle. Két perc múlva a kocsiból semmi sem maradt, csak egy nagy kiégett folt a füvön a ház udvarán, a gyerekek nem sérültek meg.

Az elektromos kiskocsit szülinapi ajándékként vették a gyerekeknek. A család megkereste a gyártót, de ők nem válaszoltak nekik. Hogy ez mással ne történhessen meg, North Andover város tűzoltóparancsnoka maga figyelmeztette a hibáról a gyártót és a helyi fogyasztóvédelmet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek