Erzsébet
1 °C
4 °C

Majdnem megölte, ezért börtönbe küldené a barátnőjét

2018.08.17. 16:30

Több mint egy héttel azután, hogy egy barátnője egy több mint 18 méter magas hídról a vízbe lökte, a 16 éves Jordan Holgerson az NBC-nek beszélt arról, hogy a börtönben szeretné látni a nála két évvel idősebb lányt.

A zuhanás következtében a lánynak hat bordája törött el, mindkét tüdeje, valamint több más testrésze is sérült. Az esetről ráadásul felvétel is készült, amelyen jól látszik, hogy az ugrásra készülő, de a félelem miatt habozó tinédzsert egy társa hátulról, akarata ellenére, lelöki a Washington államban található hídról. A felvétel néhány nap alatt bejárta a világot:

Bár a 18 éves Taylor Smith korábban (szintén az NBC Newsnak) elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, illetve nem akarta bántani a lányt, és már elnézést kért tőle (bár állítólag csak szöveges üzenetben), Holgerson most arról beszélt, hogy amikor eszébe jut, hogy majdnem meghalt a társa miatt, nem tud nem dühös lenni rá.

Eleinte nem akartam bajba sodorni Taylort, de miután többet gondolkodtam ezen, azt szeretném, hogy börtönbe menjen, és elgondolkodjon azon, amit tett

– mondta az otthon lábadozó lány az NBC-nek.

Jordan Holgerson arról is beszélt, hogy augusztus 7-én, azon a keddi napon, valóban azért mászott fel a hídra, hogy leugorjon onnan, de amikor szembesült a mélységgel, megijedt. A hídon egyébként felirat figyelmeztet arra, hogy tilos az ugrálás, ez azonban nem tántorítja el a vakmerő fiatalokat ettől.

Holgerson elmondta: még napokkal az eset után is erős fájdalmai vannak. "A reggelek a legrosszabbak, még a lélegzetvétel is fáj. Fáj az oldalam, fájnak a vállam. Fel sem bírok kelni." A lányhoz közelállók szerint Smith egyszer sem látogatta meg Holgersont, és úgy jár szórakozni, mintha mi sem történt volna.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?