Erzsébet
1 °C
4 °C

Megtámadták, és megkéselték Gábor Zsazsa özvegyét

2018.08.17. 22:30

Rátámadtak Gábor Zsazsa özvegyére, a 75 éves Frederic von Anhaltra Santa Monicában - írta meg a Hvg.hu az Öe24.at osztrák portál alapján. 

Frederic von Anhaltra többen támadtak rá séta közben a Venice beachen. A csoport egyik tagja meglökte, ő megbotlott, egy másik megütötte, és megpróbálta levenni a karjáról a Rolexét, de nem sikerült. A támadó kést rántott, és megszúrta a jobb alkarját.

Von Anhaltot ezután megpróbáltak berángatni a tengerbe, és víz alá nyomni, de ez sem sikerült, úgyhogy inkább elmenekültek. Zsazsa legutolsó férje ezután levette az ingét, rácsavarta az erősen vérző karjára, majd kórházba ment, ahol 16 öltéssel varrták össze a sebét.

Gábor Zsazsa kilencedik férje a történtek után feljelentést tett a rendőrségen, ahol azt tanácsolták neki, lehetőleg ne viseljen nagy értékű órát vagy ékszert, ha sétálni indul.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?