Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lelőttek egy rendőrökre tüzet nyitó férfit Moszkvában

2018.08.23. 23:32

Tüzet nyitott egy férfi rendőrökre Moszkvában az orosz külügyminisztérium közelében. A támadó meghalt a fején ért találattól, egy rendőr pedig a lábán sebesült meg - írja az MTI.

A támadást az első információk szerint az észak-kaukázusi Kabard-Balkár Köztársaságból érkezett, 31 éves Renat Kunasev követte el. A TASZSZ úgy értesült, hogy nincs kapcsolat a moszkvai incidens és a héten Csecsenföldön elkövetett terrortámadások között, és az első információk szerint nem éles töltényt használt a támadó. Az elkövető indítékát ugyanakkor a rendőrség nem közölte.

Az RT közölt egy videót, amin jól látszik, hogy a rendőrök először fedezékbe vonulnak, majd nem sokkal később a támadó elvágódik. A férfit a rendőrök a fején találták el, és csak a kórházba szállítást követően halt meg. A tűzpárbajról felkavaró felvételt készített egy közeli kamera:

Csecsenföldön kedden három helyszínen öt tizenéves rendőröket támadott meg. Valamennyi támadó életét vesztette és több rendőr megsérült. A Reuters hírügynökség nem látja teljesen bizonyítottnak, de az Iszlám Állam magára vállalta a támadást. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lelőttek egy rendőrökre tüzet nyitó férfit Moszkvában

Az orosz külügyminisztérium közelében történt támadásban egy rendőr megsérült.

299 · Aug 23, 2018 11:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport