Albert, Lipót
2 °C
12 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lelőttek egy rendőrökre tüzet nyitó férfit Moszkvában

2018.08.23. 23:32

Tüzet nyitott egy férfi rendőrökre Moszkvában az orosz külügyminisztérium közelében. A támadó meghalt a fején ért találattól, egy rendőr pedig a lábán sebesült meg - írja az MTI.

A támadást az első információk szerint az észak-kaukázusi Kabard-Balkár Köztársaságból érkezett, 31 éves Renat Kunasev követte el. A TASZSZ úgy értesült, hogy nincs kapcsolat a moszkvai incidens és a héten Csecsenföldön elkövetett terrortámadások között, és az első információk szerint nem éles töltényt használt a támadó. Az elkövető indítékát ugyanakkor a rendőrség nem közölte.

Az RT közölt egy videót, amin jól látszik, hogy a rendőrök először fedezékbe vonulnak, majd nem sokkal később a támadó elvágódik. A férfit a rendőrök a fején találták el, és csak a kórházba szállítást követően halt meg. A tűzpárbajról felkavaró felvételt készített egy közeli kamera:

Csecsenföldön kedden három helyszínen öt tizenéves rendőröket támadott meg. Valamennyi támadó életét vesztette és több rendőr megsérült. A Reuters hírügynökség nem látja teljesen bizonyítottnak, de az Iszlám Állam magára vállalta a támadást. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lelőttek egy rendőrökre tüzet nyitó férfit Moszkvában

Az orosz külügyminisztérium közelében történt támadásban egy rendőr megsérült.

299 · Aug 23, 2018 11:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?