Full kretént tolt, elvitték a rendőrök

2018.08.25. 14:35

A rendőrök Houstonban letartóztattak egy texasi férfit, mert többször is lövöldözött az utcán, és Texas ide, második alkotmánykiegészítés oda, ezt azért csak nem lehet csinálni, úgy meg pláne nem, hogy nemcsak szimplán a levegőbe vagy a vakvilágba lőtt, hanem autókra, amiket nők vezettek.

DlW15ViUUAAyqPF

A 29 éves Nicholas D’Agostino azt vallja, hogy vannak férfidolgok meg női dolgok, utóbbiak közé, gondolom, a főzés meg a szülés tartozik kiemelt helyen, de a vezetés nem. És amikor a derék Nick meglát egy autót, amit nő vezet., akkor felmegy benne a pumpa, előveszi a pisztolyát, és lő. Mindez eddig ötször történt meg, ebből kettőben el is találta a sofőrt. Az egyik nőt a karján érte a lövés, a másikról nem számolt be a hírt közzétevő FOX.

D'Agostino nem biztos, hogy felmérte, hogy kissé maradi elképzelései micsoda szarba sodorják majd, hiszen az ilyen fegyveres emberkedést elég komolyan veszik a bíróságok, és 2-20 évig terjedő szabadságvesztéssel honorálhatják. Ráadásul Nick visszaesőnek számít egy júliusi balhé miatt, amikor, igen, kitalálták, egy 39 éves, autót vezető nőre lőtt rá.

Ami még szebbé teszi az esetet, az, hogy az eheti lövöldözése előtt 3 nappal helyezték szabadlábra 250 000 dolláros óvadék letétele mellett. A bíróság most ehhez még hozzácsapott egy nyomkövetőt a bokájára és kötelezte hogy este nyolcra a tárgyalásig minden nap hazaérjen, mert ha nem, akkor mehet sittre menten.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport