Jenő
-2 °C
6 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Horrorisztikus részleteket árult el az osztrák kannibál

2018.08.31. 08:38

Kezelhetetlen - a Blikk szerint így jellemezte a bécsi kannibált a róla készült szakvéleményben a vele foglalkozó elmeorvos. A 63 éves Alfred U. rémtetteiről újabb hátborzongató részletek derültek ki: a gyilkos ugyanis feldolgozta a nő maradványait.

Mint arról korábban írtunk,  prostituáltként dolgozott az a 30 éves magyar nő, akit az osztrák Alfred U. meggyilkolt, feldarabolt, maradványait a Fertő tóba dobta, illetve belső szerveit a hűtőjébe tette, azzal a céllal, hogy később megegye azokat.

A rendőrség a maradványok egy részét a vízben, míg másik felét a hűtőben találta meg. A Heute című osztrák napilap szerint Alfred U. horrorisztikus részletességgel számolt be az elmeorvosnak arról az éjszakáról, amikor a magyar nő maradványait feldolgozta. Elmondta, hogy miután végzett a lány feldarabolásával, a maradványokat kukászsákokban vitte a tóparti épülethez, ahol a vízbe szórta azokat. Később vette észre, hogy a lakásán még maradtak testrészek. "Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani" - mondta a kannibál.

A magyar nő egy nemzetközi segélyszervezetnél ismerkedett össze a börtönviselt Alfred U.-val. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, közösülni akart Zsuzsannával, ám ő kinevette, ezért ölte meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?