Jenő
-3 °C
6 °C

Musk megint lepedofilozta a thaiföldi focicsapatot mentő búvárt

2018.09.06. 09:09

Azok után, hogy Elon Musk egyszer már bocsánatot kért azért, mert lepedofilozta a thaiföldi gyerekfocicsapat mentésében részt vevő Vernon Unsworthot, most ismét pedofilnak nevezte, írja a Sky. 

Musk azért szólalt meg ismét az ügyben, mert a BuzzFeed megkereste azzal kapcsolatban, hogy Unsworth beperelte a korábbi állítások miatt. Erre a milliárdos azt mondta, Unsworth gyerekerőszakoló, aki azért költözött Thaiföldre, hogy találjon magának egy fiatalkorú párt. 

Elon Musk
Elon Musk
Fotó: Joe Skipper / Reuters

Az ügy előzménye, hogy Musk korábban felajánlotta a segítségét a gyerekek megmentésében: mérnökeivel hipergyorsan készíttetett egy mentőkapszulát, amivel a gyermekeket ki lehetett volna hozni a barlangból. A mentést végző helyi csapat vezetője, Narongszak Oszotthakorn viszont udvariasan visszautasította Musk felajánlását, azzal, hogy a kapszula nem alkalmas arra, hogy bevessék.

Musk már erre felkapta a vizet, és megkérdőjelezte kompetenciáját. Erre jött a kevésbé udvarias Vernon Unsworth, aki szerint Musk bejelentése csak PR-trükk, a kapszula használhatatlan lett volna, és Musk jobban tenné ha feldugná magának oda, ahol fáj.

A milliárdos válaszként lepedofilozta az évek óta Thaiföldön érő férfit. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?