Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Újabb rejtélyes rosszullétek, ezúttal Philadelphia repülőterén

2018.09.06. 22:49

Influenzaszerű tünetekkel érkezett meg tizenkét utas az egyesült államokbeli Philadelphia nemzetközi repülőterére csütörtökön,  jelentette  a Reuters egy szóvivőre hivatkozva. 

Az American Airlines két járatával utaztak, rajtuk kívül az összes utast megvizsgálják az orvosok. Összesen kétszázötven emberről van szó. Részleteket még nem közöltek, a járvány-megelőző központ nem reagált a hírügynökség megkeresésére.

Szerdán New York-ban tapasztaltak hasonlót, az Emirates dubaji járatának tíz utasánál. A kétszintes repülőgépen 520-an voltak, akik közül néhányan köhögésre, torokfájásra és lázra panaszkodtak. Influenzát állapítottak meg náluk.

A New York-i terrorelhárítás közölte, hogy „orvosi esetről” van szó. A gép Mekkában is leszállt, ahol influenzajárvány van. Arról egyelőre nincs információ, hogy az American Airlines gépei megszakították-e útjukat valahol.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?