Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Komoly fejsérülést szenvedett a Youtube-os hülyéskedést lemásoló gyerek

41594545 10216038508851596 9114899356439281664 n
2018.09.15. 15:45

Egy robogó hátsó kerekével hajtottak meg egy körhintát Tuxfordban, a körhintán egy 11 éves fiú ült, aki kis híján belehalt a hülyéskedésbe. Ilyen motorral hajtott körhintázásról számos videót lehet látni a közösségi médiában, a következményekről lesz most szó a továbbiakban. 

Tyler Brooke egy nottinghami kórházba került, édesanyja pedig szomorú posztban kelt ki az úgynevezett barátok ellen, akik a srácot megpörgették, hangosan kiröhögték, majd lelketlenül otthagyták a játszótéren az eszméletlen gyereket. A nő azt is megírta, hogy Anglia egyik legjobb kórházában, ahova a fiút vitték, nem találkoztak még ennyi és ilyen típusú sérülésekkel, amik a fiú fejét érték, ezért, hogy nekilássanak a kezeléséhez, előbb utána kellett nézniük, hogy egyáltalán mik azok.

A srácot egy másik fiatal találta meg, ő riasztotta a rendőröket, neki megköszönte az édesanya, aki szerint a gyerekét aznap kis híján elveszítette. A későbbi kommentekből kiderült, a fiúnak a szemét végül nem kellett megműteni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?