Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Körözést adtak ki a Kuciak-gyilkosság lehetséges tanújára

2018.09.17. 14:38

A szlovák ügyészség fantomképet adott ki arról a férfiról, akiről feltételezik, hogy láthatott valamit Ján Kuciak meggyilkolása idején, írja a Bumm.sk. Mint ismert, a szlovák oknyomozó újságírót és feleségét agyonlőtték februárban a saját házukban, amiből akkora belpolitikai botrány lett, hogy abba belebukott a kormány is.

Az újságíró utolsó riportja az olasz maffiáról és állítólagos politikai kötődéseikről szólt. Néhány maffiatagot, köztük Antonino Vadalát őrizetbe vették a gyilkosság után, de aztán szabadlábra kerültek.

A szlovák ügyészség hétfői sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint még mindig nyomoznak az ügyben, amiről annyit derítettek ki, hogy megrendelésre követték el és az elkövető egy személy volt. A most közreadott fantomképen szereplő férfi az ügyész szerint a gyilkosság helyszínén lehetett. A 30 év körüli, rövid hajú, szakállas és bajuszos férfit a rendőrség lehetséges tanúként jellemezte.