Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Parkolóautomatákból lopott 607 000 eurót, mindet prostituáltakra költötte

2018.09.19. 11:38

Szinte hihetetlen, de öt éven át, csaknem ötszáz esetben tette zsebre a parkolóautomaták bevételének egy részét az a német férfi, akinek a munkája egyébként az automaták ürítése volt. Talán ezért is történt, de az öt év alatt egyszer sem, senkinek nem lett gyanús.

A férfi 2012 és 2017 között összesen mintegy 607 ezer eurót tartott meg az automatákból kiszedett pénzből. Ez átszámítva nagyjából 196 millió forintnak felel meg.

A 42 éves családapa ráadásul azt vallotta, hogy a pénzt – amit egy banki széfben tárolt – az utolsó centig prostituáltakra költötte. Mint fogalmazott, olyan volt ez neki, mint egy függőség, gyakran hetente többször is volt bordélyban, néha egész hosszú utakat is megtett, hogy egy-egy prostituálttal találkozhasson. A hatóságok ugyanakkor gyanítják, hogy a zsákmány egy része a család vagyonába került.

Az eset az onetz.de beszámolója szerint a kelet-bajorországi Schwandorfban történt.