Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három emberrel, majd magával is végzett egy nő Amerikában

2018.09.20. 18:00

Hárman meghaltak, ketten pedig megsebesültek, amikor egy fegyveres tüzet nyitott egy gyógyszeripari központban az Egyesült Államokban. A CNN tudósítása szerint a támadás a Rite Aid cég egyik épületében történt, ahol közel ezer ember dolgozik. 

A támadót a Harford megyei serif szerint kritikus állapotban szállították kórházba, miután maga ellen fordította fegyverét, nem sokkal később a kórházban belehalt sérüléseibe.

A marylandi Harford megye elosztó központjában érkeznek be a gyógyszerek, ahol aztán feldolgozzák és szállíthatóvá teszik a termékeket. A lövöldözés az egyik főépülettel szemben történt. A helyszín Perryman város közelében van, 30 kilométerre északkeletre Baltimore-tól.

Ez egy nap leforgása alatt a harmadik lövöldözés az Egyesült Államokban, tegnap Wisconsinban nyitott tüzet egy ember egy irodában, megsebesítve három másikat, nem sokkal utána pedig Pennsylvaniában lőtt meg egy férfi négy embert. 

A rendőrséget amerikai idő szerint reggel 9 óra után hívták, a Sky szerint a tettest már elkapták a rendörők, és kritikus állapotban fekszik a kórházban.