Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Évekig tartotta halott csecsemőjét csomagmegőrzőben egy japán nő

2018.09.25. 10:23

A tokiói rendőrség letartóztatott egy 49 éves nőt, aki évekkel ezelőtt bezárta újszülöttjét egy érmével működő csomagmegőrzőbe. A kulcsot megtartotta, és a gyerek hulláját később sem tüntette el, azt időnként el is szállította, de többnyire a fizetős fémszekrényben volt.

Az AFP beszámolója szerint a nő nem emlékezett pontosan, mikor zárta be a gyereket, a kihallgatásán, ahol mindent bevallott, csak annyit mondott, hogy "4 vagy 5 évvel ezelőtt". "Bepánikoltam miután megszületett a gyerek, és azért tartottam meg a testét, mert nem tudtam megszabadulni tőle" - mondta a nyomozóknak.

A nő munkanélküli volt, és nemrég elvesztette a lakhatását is. Ezután szándékosan hagyta el a csomagmegőrző kulcsát, és abban bízott, hogy azt megtalálva, valaki rájön a tettére.