Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Körberöhögték Trumpot az ENSZ közgyűlésén

2018.09.25. 18:10

Donald Trump a New York-i ENSZ-székházban felszólalt a szervezet közgyűlése előtt, és kevesebb mint egy perccel a beszéde megkezdése után már arról szónokolt, hogy a kormánya két év alatt többet ért el, mint szinte bármelyik másik az USA történelmében.

Erre a  közgyűlés résztvevői hangos röhögésbe törtek ki, mire Trump annyit vetett közbe, hogy „mennyire igaz”, aztán meg ő is mosolygott, hogy nem pont erre a reakcióra számított, de rendben van ez így.

Mashable azt is kiemelte: amikor Trump később arról beszélt, hogy Németország az energiafüggése miatt teljesen kiszolgáltatottá válhat Oroszországnak, a német delegáció megmosolyogta.

A Mashable a cikket azzal zárta, hogy már várják, hogy Trump újra kézbe vehesse a telefonját, és elárassza a világot a Twitter-bejegyzéseivel.