Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Trump is elkezdte a sorosozást

2018.10.05. 15:28

Több száz embert vettek őrizetbe csütörtökön a Donald Trump által főbírónak jelölt Brett Kavanaugh elleni tüntetésen, és pénteken már az amerikai elnök sem hagyta szó nélkül történteket. 

Trump a twitter-bejegyzésében azt írta, hogy a tüntetők mögött mások állnak, akik fizetnek azért, hogy bizonyos embereket, szenátorokat rossz színben tüntessék fel, elég csak megnézni, hogy milyen profi transzparensekkel érkeztek. "Őket Soros és a többiek fizetik" - vonta le a konklúziót az Egyesült Államok elnöke. 

A Donald Trump által a rettentő fontos társadalmi-politikai ügyekben a végső szót kimondó legfelsőbb bíróságba jelölt Brett Kavanaugh bíró megválasztásának folyamata teljesen új szintre emelkedett az elmúlt hetekben, miután több nő is évtizedekkel ezelőtti szexuális zaklatással vádolta meg. Kavanaugh mindent tagadott, és politikai indíttatású lejárató kampányról beszélt.