Elza
-3 °C
1 °C

Trumpot mellbevágta a hurrikán pusztítása

2018.10.15. 23:07

A Michael hurrikán pusztítása totális, a látvány mellbevágó – fogalmazott Donald Trump amerikai elnök, aki a first ladyvel együtt a hurrikán sújtotta Floridába látogatott hétfőn. Donald és Melania Trump Florida északnyugati részén több városban is látogatást tett – az egyik közeli katonai támaszpontról helikopterrel érkeztek a katasztrófa sújtotta vidékre ahol a segélymunkások már megkezdték a romok és törmelék eltakarítását. 

Trump kifejezetten azért érkezett Floridába a villámlátogatásra, hogy lássa, mindenki biztonságban van-e, és jut-e elég élelem és víz mindenkinek a helyszínen. Az elnök feleségével két városban az élelmiszert osztó segélymunkások közé is beállt. 

Washingtonba visszatérése előtt az elnöki pár megáll még Georgiában is, ahol szintén pusztított a Michael hurrikán. (Index/MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?