Jenő
-3 °C
6 °C

Elítélték a pakisztáni nemierőszak-banda tagjait Angliában

2018.10.19. 18:47 Módosítva: 2018-10-19 18:48:47

Húsz férfit ítéltek börtönbüntetésre több mint egy tucat tizenéves lány elleni szexuális erőszak és bántalmazás miatt. Összesen 221 évet kaptak, 150 támadást róttak fel nekik, és legalább 15 lányt erőszakoltak meg.

Az elítéltek egy banda tagjai voltak, akiknek Amere Singh Dhaliwal volt a vezetője. Rá korábban már 18 év szabadságvesztést szabtak ki 22 rendbeli nemi erőszak miatt. A támadásokat Huddersfieldben, West Yorksban, Rotherhamben, Rochdale-ben, Telfordban, Oxfordban és Newcastle-ben követték el.

Az AP tudósítása szerint ezek az ügyek beleillenek azoknak a bíróság elé került eseteknek a sorozatába, amelyek főként pakisztáni származású férfiak által elkövetett, gyerekek elleni szexuális visszaélésekről szólnak.

A banda tagjai védtelen kislányokat környékeztek meg, voltak akikkel elhitették, hogy barátkoznak velük, másokat leitattak vagy bedrgozotak. Az áldozatok között volt 11 éves is. Az egyik áldozat öngyilkosságot kísérelt meg, egy harmadiknak pedig abortusza volt az erőszakból fogant magzat miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?