Vilhelmina
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Trumpra hivatkozott az utastársát fogdosó férfi

2018.10.23. 09:12

Őrizetbe vettek egy amerikai férfit, aki egyik női utastársát fogdosta, zaklatta egy belföldi járaton, majd Donald Trumpra hivatkozott a rendőröknek. 

A San Francisco Gate cikke szerint a Texasból Új-Mexikóba tartó járaton utazó nő arra ébredt, hogy valaki fölemelte a pulóverét, és hozzáért a melltartója környékén. Ez a valaki egy férfi volt, aki a mögötte lévő sorban ült. A nő ekkor még úgy volt vele, hogy biztos véletlen volt a mozdulat, de fél órával később ismét azt érezte, hogy a férfi fogdossa. A nő ezután felállt, és számonkérte utastársát, majd kérte a légi kísérőket, hogy hadd ülhessen máshova. 

A floridai férfit leszállás után őrizetbe vették, de megkérdezte a rendőröket, hogy milyen alapon teszik azt, majd nem sokkal később, már a rendőrautóban azt mondta nekik, hogy még Donald Trump elnök szerint is rendben van azt, ha egy nőt fogdosnak.

Arra a Trump-felvételre gondolhatott, ami még az elnökválasztási kampányban került elő, és arról beszél benne Trump, hogy ha az ember híres, akkor bármit megtehet a nőkkel, a nemi szervüket is fogdoshatja

Később több nő is azzal vádolta meg, hogy fogdosta, taperolta őket. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?