Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Elmegyógyintézetbe került a párkányi zenélő ház tulajdonosa

2018.10.24. 11:49 Módosítva: 2018-10-24 17:55:37

Az ügyészség megszüntette a bűnvádi eljárást a párkányi zenélő ház tulajdonosa ellen, akit augusztusban vettek őrizetbe - tudta meg az Új Szó nem hivatalos forrásból. 

N. É. az elmúlt hetekben előzetesben volt, a lap úgy tudja, a nyomozás során bizonyítást nyertek az ellene felhozott vádak, de az ügyészség arra hivatkozva, hogy nem volt beszámítható állapotban, megszüntette az ellene folytatott eljárást. A nyitrai börtönből a lekéri elmegyógyintézetbe szállították, azt nem tudni, meddig marad ott. 

A párkányi Kossuth utcában a tizenhat évig tartó zenei terror után augusztus óta csend van. 

É. főként Placido Domingo áriáit hallgatta úgy, hogy a hangszórók az utcára sugározták, a hatóságok évekig tehetetlenek voltak, mert a házból hallható zene nem lépte át a decibellimiteket. A szomszédai kikészültek a zenélő háztól, és többször kérték, hogy legalább variálja a műsort, néha tegyen be egy kis mulatóst vagy operettet, de hiába.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?