Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Gyerekeket akart megölni két amerikai kiskamasz, hogy igyon a vérükből

2018.10.25. 06:39 Módosítva: 2018-10-25 06:43:47

Egy 11 és egy 12 éves lányt fogtak el a rendőrök egy floridai iskolában, akik azt tervezték, hogy 15 kisdiákot gyilkolnak meg és isznak a vérükből, közölte a CNN. A két lányt a Bartow Middle School zuhanyzójában találták meg, egy konyhakés, egy húsvágó bárd, egy pizzavágó és egy serleg volt náluk.

A két diáklány sátánistának vallotta magát, és azt mondta: inni akartak a meggyilkolt kisdiákok véréből, a húsukból is enni akartak, majd magukkal is végeztek volna - mondta Bartow rendőrkapitánya egy sajtótájékoztatón. 

Tervük úgy lepleződött le, hogy az egyik lány szülei automatikust hívást kaptak arról, hogy lányuk nem vesz részt az órán. A szülők felvették a kapcsolatot az igazgatóval, aki a két lányt az iskola zuhanyzójában elrejtőzve találta meg késekkel felfegyverkezve.

A rendőrök a két lány otthonában tartott házkutatáson újabb bizonyítékokra bukkantak, amelyek azt erősítik, hogy tényleg készültek valamire. Találtak például az egyiknél egy olyan lapot, amelyre egy térképvázlatot rajzoltak és azt írták rá: "menj gyilkolni a zuhanyzóba". A két diáklány telefonjának átvizsgálásánál is találtak arra utaló üzeneteket, hogy gyilkosságra készültek.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?