Gyerekeket akart megölni két amerikai kiskamasz, hogy igyon a vérükből

2018.10.25. 06:39 Módosítva: 2018.10.25. 06:43

Egy 11 és egy 12 éves lányt fogtak el a rendőrök egy floridai iskolában, akik azt tervezték, hogy 15 kisdiákot gyilkolnak meg és isznak a vérükből, közölte a CNN. A két lányt a Bartow Middle School zuhanyzójában találták meg, egy konyhakés, egy húsvágó bárd, egy pizzavágó és egy serleg volt náluk.

A két diáklány sátánistának vallotta magát, és azt mondta: inni akartak a meggyilkolt kisdiákok véréből, a húsukból is enni akartak, majd magukkal is végeztek volna - mondta Bartow rendőrkapitánya egy sajtótájékoztatón. 

Tervük úgy lepleződött le, hogy az egyik lány szülei automatikust hívást kaptak arról, hogy lányuk nem vesz részt az órán. A szülők felvették a kapcsolatot az igazgatóval, aki a két lányt az iskola zuhanyzójában elrejtőzve találta meg késekkel felfegyverkezve.

A rendőrök a két lány otthonában tartott házkutatáson újabb bizonyítékokra bukkantak, amelyek azt erősítik, hogy tényleg készültek valamire. Találtak például az egyiknél egy olyan lapot, amelyre egy térképvázlatot rajzoltak és azt írták rá: "menj gyilkolni a zuhanyzóba". A két diáklány telefonjának átvizsgálásánál is találtak arra utaló üzeneteket, hogy gyilkosságra készültek.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport