18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nem volt igaz, hogy emberi hús került egy thaiföldi vegetáriánus étterem tésztájába

2018.11.01. 17:18 Módosítva: 2018.11.02. 12:58

JAVÍTÁS: Cikkünk megjelenése után adott ki korrekciót az információt közlő Vice, hogy a rendőrségi vizsgálat szerint az eset nem történhetett meg. Az étterem a gyilkosság idején éppen átalakítás alatt volt.

Nem tudták egy thaiföldi vegetáriánus étterem vendégei, hogy amikor húst találtak az ételükben, ez lesz még a kisebb problémájuk. 

Ugyanis amikor a rendőrségnek egy bejelentés alapján gyanússá vált a húsmentes étteremben a nem egyértelműen meghatározható alapanyag eredete, megvizsgálták a darált húst, és kiderült, hogy egy ember maradványait szórták rá a tésztára. 

A rendőrség ezután azonnal lezárta az éttermet, hogy a főzéshez használt rész falát csurom véresen találják, miközben a földön emberi maradványok voltak szétszórva. Később a csatornában megtalálták egy 61 éves férfi maradványait is, akiből a darált hús származott.

Az áldozatot Prasit Inpathomnak hívták és napok óta eltűnt személyként keresték.  

A férfi törzsvendég volt az étkezőben, és utoljára is ott látták, amint október 21-én italozott az egyik padon. A feltételezések szerint összeverekedett a tulajdonossal, aki tompa tárggyal is megütötte, valamint késsel is több helyen megszúrta. A gyilkos szakács jelenleg is szökésben van, és a hatóságok próbálják előkeríteni.  

(Vice)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport