Jolán
2 °C
4 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nem volt igaz, hogy emberi hús került egy thaiföldi vegetáriánus étterem tésztájába

2018.11.01. 17:18 Módosítva: 2018-11-02 12:58:00

JAVÍTÁS: Cikkünk megjelenése után adott ki korrekciót az információt közlő Vice, hogy a rendőrségi vizsgálat szerint az eset nem történhetett meg. Az étterem a gyilkosság idején éppen átalakítás alatt volt.

Nem tudták egy thaiföldi vegetáriánus étterem vendégei, hogy amikor húst találtak az ételükben, ez lesz még a kisebb problémájuk. 

Ugyanis amikor a rendőrségnek egy bejelentés alapján gyanússá vált a húsmentes étteremben a nem egyértelműen meghatározható alapanyag eredete, megvizsgálták a darált húst, és kiderült, hogy egy ember maradványait szórták rá a tésztára. 

A rendőrség ezután azonnal lezárta az éttermet, hogy a főzéshez használt rész falát csurom véresen találják, miközben a földön emberi maradványok voltak szétszórva. Később a csatornában megtalálták egy 61 éves férfi maradványait is, akiből a darált hús származott.

Az áldozatot Prasit Inpathomnak hívták és napok óta eltűnt személyként keresték.  

A férfi törzsvendég volt az étkezőben, és utoljára is ott látták, amint október 21-én italozott az egyik padon. A feltételezések szerint összeverekedett a tulajdonossal, aki tompa tárggyal is megütötte, valamint késsel is több helyen megszúrta. A gyilkos szakács jelenleg is szökésben van, és a hatóságok próbálják előkeríteni.  

(Vice)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?