Szilvia
5 °C
16 °C

Saját gyerekei kampányolnak a rasszizmussal vádolt amerikai képviselőjelölt ellen

2018.11.01. 21:20

Fia és lánya szerint Steve West Missouri állambeli republikánus képviselőjelölt homofób, rasszista és antiszemita, derül ki a Vice cikkéből. A 64 éves Steve West körzeti képviselőjelöltként indul a választáson, azonban arra aligha számított, hogy a saját felnőtt gyerekei lesznek a leghangosabb ellenfelei.

Emily és Andy West azután szólalt fel saját apjuk ellen, hogy kiderült, indul Missouri 15-ös körzetének képviselőhelyéért, amelyet 2012 óta egy demokrata politikus tölt be. Fia elmondta, hogy édesapja szerint a zsidóknak nem is lehetnének emberi jogai, és támogatná, hogy a zsidókat távolítsák el az Egyesült Államokból.

Steve West rádiós műsorvezetőként dolgozik, van egy saját keresztény véleményműsora, ahol pár nappal a pittsburghi mészárlás előtt olyanokat mondott, hogy komoly gondok vannak Amerikával, mint például a melegházasság, a pornográfia, az abortusz és minden, ami keresztényellenes, és ezt a kifakadását úgy adta elő, mintha mindezeket a zsidók erőltetnék az Egyesült Államokra.

2017-ben még azt is elmondta a műsorban, hogy Adolf Hitlernek sajnos igaza volt.

A férfi szerint a gyerekei a volt felesége miatt mondanak ilyeneket róla, mivel az anyjuk megmérgezte őket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?