Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Elutasította a szexbalesetben lebénult nő keresetét az angol bíróság

2018.11.09. 23:21

Biztos nem egy habkönnyű pettingelés folyt azon az ágyon, ami összetört, és amiről valósággal katapultálódott egy angol nő, aki az esés után lebénult. 

A 46 éves Claire Busby fejjel érkezett le a franciaágyról pózváltás közben, amikor a paralízist kiváltó sérülést szerezte. A nő az ágyat forgalmazó céget okolta, ugyanis szerinte hibás, rosszul összeszerelt ágyat adtak el neki, és be is perelte őket.

A bíróság azonban tragikus kimenetelű balesetnek nevezte az esetet, és elutasította a nő kérelmét. Barry Cotter bíró szerint ugyanis az ágy nem volt gyártáshibás, és semmi nem bizonyítja a gyártó felelősségét az ügyben. 

A berkishire-i Maidenheadben élő nő a gyártó szerint mindössze túl közel volt az ágy széléhez, és ezért eshetett ilyen szerencsétlenül, és a bíróság a hivatalos indoklásban is azt emelte ki, hogy rossz mozdulat, és az ágy szélén való elhelyezkedés együttesen okozta a balesetet, ugyanis a nő csak a két kezére támaszkodott, amikor a lábait maga alatt át akarta nagy lendülettel húzni, amit a bíróság “nem egyszerű manőverként” írt le. 

A Berkshire Bed Company cég közleményt adott ki, amiben üdvözlik a bíróság döntését, és sajnálatukat fejezik ki a baleset miatt, és jobbulást kívánnak. 

(BBC)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?