Lukács
7 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Ötszáz kilométerrel arrébb került elő a lopott kutyus

2018.11.13. 13:30 Módosítva: 2018.11.13. 14:51

A 11 éves pomerániai törpespiccet a gazdi kertjéből ragadta el a tolvaj még egy évvel ezelőtt, most 300 mérföldre az otthonától találtak rá a lopott ebre – írja a BBC.

Kiara minden bizonnyal meglépett fogvatartójától, mivel Északnyugat-Walesben kóborolva talált rá Peter Daniel, helyi lakos. A hős walesi a kutyában található microchip alapján beazonosította a tulajdonosokat, Juan és Antoinatte Minot, és visszajuttatta az áldozatot családjához. Az újraegyesítés nem múlt el könnyek nélkül, mondta el a megmentő.

Elragadó pillanat volt. Mind elmorzsoltunk egy könnycseppet. A kutyák családtagok.

Az eltűnést követően az aggódó gazdi több mint 500 posztert nyomatott, jutalmat ajánlott fel, de egy év elteltével már majdnem feladták a keresést, amikor megtörtént a csoda. Mino asszonyt egy éven át gyötörte a gondolat, hogy mi lehet az ő kis Kiarajával. "Mind csak arra tudtunk gondolni, hogy mi lehet vele. Meghalt? Bántják? A férjem otthon volt, amikor elrabolták Kiarat, és azóta gyötörte a lelkiismeret-furdalás." Szerencsére azóta már csak örömkönnyeket hullat a család, és Kiara is felépülő félben van a megpróbáltatások után.