Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

84 emeletet zuhant a lift egy elpattant kábel miatt Chicagóban

2018.11.19. 17:01

Ha ön fél a liftektől, ne olvasson tovább. Mindannyiunk egyik legrosszabb rémálma vált ugyanis valóra egy 100 emeletes chicagói felhőkarcolóban, amikor

elpattant az egyik sodronykábel, és 84 emeletet zuhant egy liftfülke.

A liftben tartózkodó hat ember egy 95. emeleti étteremből készült éppen visszatérni, amikor megtörtént a baleset, számolt be a Washington Post. A fülke először rázkódni, majd hirtelen zuhanni kezdett benne a hat rémült utassal, végül a 11. szinten állt meg, két emelet között.

Bárki a zuhanásban senki nem sérült meg, a tűzoltóknak végül csak egy, a falba vágott lyukon keresztül sikerül hozzáférniük a bennrekedt áldozatokhoz, akik 2 és fél órát töltöttek bezárva.

"Azt hittem, hogy meg fogunk halni. Éppen lefelé tartottunk, amikor éreztem, hogy zuhanni kezdünk, aztán ez a hang, klakk klakk klakk klakk", meséli Jaime Montemayor, aki a feleségével együtt a liftben ragadtak között volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?