Ilona
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Integetett családjának, majd levetette magát a lakását felrobbantó katona Besztercén

2018.12.05. 22:59

Öngyilkosságot kísérelt meg egy hivatásos katona Besztercén. A bukaresti férfi egy lakást bérelt egy bérház negyedik emeletén, ahol 17 éves lányával és 43 éves élettársával élt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért akart a férfi meghalni, de az biztos, hogy családtagjait is meg akarta ölni. 

A Maszol beszámolója szerint a férfi megeresztette a gázcsapot a lakásban, és összetákolt egy szerkezetet, ami a bejárati ajtó nyitásakor berobbantja a felhalmozott gázt. A férfi az ablakból nézte családtagjai közeledését, majd integetett nekik, és leugrott. 

A nő ekkor hívta a hatóságokat, majd tíz perccel később berobbant a lakás, ami azonban magától robbant be. A férfi lánya a lépcsőházban volt, és nem sérült meg, a tömbház alatti parkolóban várakozókat és egy tűzoltót azonban megsebesítették a lehulló üvegszilánkok és vakolatdarabok. 

A hivatásos katona többszörös csonttöréssel, kómában került kórházba, élettársát és egy tűzoltót enyhébb sérülésekkel ápolják. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport