Vajdasági magyar bérgyilkost keres a szerb rendőrség

2019.01.08. 14:02 Módosítva: 2019.01.08. 14:02

A szerb rendőrség nagy erőkkel keresi a csantavéri születésű Dér Csabát, miután egy biztonsági kamera felvételének köszönhetően kiderült, hogy a 39 éves férfi szombat reggel hidegvérrel megölte Nebojša Markovićot, írja a Szabad Magyar Szó. Ráadásul felmerült az is, hogy Dér nem azt ölte meg, akit szeretett volna.

mosolyy

A szombat reggeli, belgrádi gyilkosság során Marković éppen egy kocsijából kivett babakocsit szerelt össze, amikor megállt mellette egy autó, amiből kiszállt Dér. A férfi kezében táska volt, amikor odaért az áldozatához, a táskából kivette a fegyvert, és az utca közepén többször rálőtt az áldozatára. Marković a helyszínen meghalt, Dér beült a kocsiba, és azóta senki sem látta.

A szerb Blic nevű lap szerint a célpont valószínűleg Aleksandar Š., a Pink Panther bűnszövetkezet tagja lehetett, nem pedig a sógora, Nebojša Marković.

Dér Csaba korábban ült már gyilkosság miatt, 2004-ben egy étteremben hasonló hidegvérrel végzett Branislav Jelačić bűnözővel. Az ügy mögött drogpiaci vita állhatott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport