18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Horrorisztikus részleteket tartalmaz a magyar prostituáltat feldaraboló osztrák férfi elleni vádirat

2019.03.14. 06:18 Módosítva: 2019.03.14. 06:19

Ausztriában most kezdődik a büntetőpere annak a 64 éves férfinak, aki tavaly megölt és feldarabolt egy prostituáltként dolgozó 30 éves magyar nőt, és a maradványait a Fertő tóba dobta. Egy halász látott meg egy emberi torzót a tóban, majd kutatóbúvárok találták meg az áldozat fejét, altestét, jobb és bal alkarját, továbbá bal combját és jobb sípcsontját.

Az osztrák ügyészség azt indítványozza, hogy a súlyos személyiségzavarral küzdő, többszörös visszaesőnek számító Alfred U. abba a speciális börtönbe kerüljön, ahol a különleges bűnözőket tartják fogva. Mindez a vádirat szerint indokolt lehet, az ügyészség ugyanis horrorisztikus részletességgel ismerteti a történteket, írja a Blikk

A férfi bécsi lakásán gyilkolta meg a nőt, állítása szerint azért, mert le akart vele feküdni, de a nő kinevette. A holttest feldarabolásához használt kés eltört, ezért a férfi egy fűrészt használt, majd a maradványokat bezacskózta. Rustba autózott a parti kunyhójához, ahol a Fertő tóba dobálta a darabokat.

A boncolás kimutatta, hogy a koponyát megskalpolták és csaknem minden szervet eltávolítottak. A férfi másnap a fűrész tisztítása közben vette észre, hogy egy húsdarab ott maradt a kádban. Ekkor támadt azon ötlete, hogy elfogyasztja az asszony maradványait.

A DNS-adatbank alapján az áldozat kiléte nem volt megállapítható, de egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy a férfi volt a gyilkos. Egy kereső kutya nyomot talált az egyik parti kunyhónál. A férfi bécsi lakásában vérmaradványokat találtak a fürdőszobában és a konyhában, főleg a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből emberi eredetű darált hús és kockára vágott hús került elő, olvasható a vádiratban.

Alfred U. korábban többször volt büntetve, eddig összesen 30 évet töltött börtönben.

  • 1977 novemberében 5 hónapra ítélték, miután egy 15 éves biciklista lányt bántalmazott, de megerőszakolni nem tudta.
  • 1981 augusztusában 20 hónapra került börtönbe, miután az akkori élettársával közös szexre kényszerítettek egy 18 éves, autóstopos lányt.
  • 1985 májusában 9 évre ítélték, amiért fejszével súlyos fejsérülést okozott egy férfinak, akit a barátnőjével rajtakapott. Ezután a nőt bántalmazta: leharapta a mellbimbóját és nemi aktusra kényszerítette. Ekkor súlyos személyiségzavart állapítottak meg nála.
  • Alfred U. visszaesőként kapott 12 évet 1997 februárjában, miután befogadott a lakásába egy 19 éves prostituáltat, akit ittasan molesztált, kikötözött, majd többször megerőszakolt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport