Megpróbálta kirabolni az Ocean's 11-ből ismert kaszinót, lelőtték

2019.03.16. 11:55 Módosítva: 2019.03.16. 15:25

Egy férfi megpróbálta kirabolni a Las Vegas-i Bellagio kaszinót, de az épület előtt tűzpárbajba keveredett a rendőrséggel, mellbe lőtték, írja az ABC.

Az Ocean's 11 című filmből ismert Bellagioba péntek késő este rontott be egy felfegyverkezett férfi, aki az egyik pókerasztalnál követelt pénzt, majd a zsákmánnyal együtt kirohant az épületből. A férfi megpróbált ellopni egy kocsit a parkolóban, de mielőtt sikerrel járt volna, négy rendőr állította meg. Az egyik rendőrt a rabló meglőtte, ezután az egyik rendőr mellbe lőtte a támadót.

A meglőtt rendőr golyóálló mellényt viselt, emiatt nem sérült meg komolyabban. A rabló kritikus állapotban van, kórházban ápolják a lövöldözés óta.

A Bellagio kaszinót legutóbb 2017-ben próbálták kirabolni, abban az évben két alkalommal is. Márciusban három állatos maszkot viselő férfi törte be a szállodaként is üzemelő épület egyik luxusboltjának a kirakatát, majd onnan értékes ékszereket vettek magukhoz, de lebuktak, letartóztatás lett az akció vége. Novemberben pedig az egyik pókerasztaltól távozott el egy köteg pénzzel egy rabló, ő el is tudott menekülni a helyszínről, de 2018-ban elkapták, vádat emeltek ellene.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport