Életveszélyesen megkéseltek két magyar férfit Lipcsében

GettyImages-1036456932
2019.04.05. 10:58

A német rendőrség nagy erőkkel keresi egy múlt hétvégi lipcsei késelés elkövetőit, akik a jelenlegi adatok szerint a hétvégén szombatról vasárnapra virradó éjjel 3:30 és 3:46 között szóváltásba keveredtek egy társaság két tagjával, akiken életmenő műtétet kellett végrehajtani, miután késsel megszúrták őket. A támadók pillanatok alatt felszívódtak.

A 35 éves áldozatot mellkason szúrták, míg a 27 éves ismerősét a hátán szúrták meg. Megkeresésünkre a szászországi tartományi kapitányság megerősítette, hogy mindkét áldozat magyar állampolgár, azonban Németországban van bejelentett lakcímük, és ott is dolgoznak. A támadókkal kapcsolatban egyelőre semmit nem tudtak mondani, mivel még mindig nem sikerült őket azonosítani. 

A két férfit egy ismeretlen csoport tagjai támadták meg. Először szóváltásba keveredtek a Stuttgarter Alle-n, ami a tér bevásárlóközpontjáig elhúzódó verekedésbe csapott át. Itt került elő a kés a rendőrségi szóvivő szerint. A támadás indítékáról és az elkövetők nemzetiségéről nem adott ki semmi információt a rendőrség, a nyomozás érdekeire hivatkozva. Egyelőre azt sem árulták el, hogy megtalálták-e a kést. A rendőrség szemtanúkat keres, mivel az első adatok szerint a támadás iszonyatos hangerővel járt, bíznak abban, hogy a környező lakóházakból valaki látott valamit. 

(LVZ.de)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport