Jusztin
13 °C
30 °C

Életfogytiglant kapott a Ku Klux Klán birodalmi varázslójával végző nő

2019.04.20. 13:26

A negyvenhét éves Malissa Anconát életfogytiglanra ítélték az amerikai Missouri államban, miután beismerte, hogy ő ölte meg a férjét, Frank Anconát, aki a Ku Klux Klán birodalmi varázslója volt. 

Malissa Ancona
Malissa Ancona

Korábban azt állította, hogy a fia, Paul Jinkerson végzett a férfival, de később a bíróságon bevallotta, hogy nem így történt. Valójában ő lőtte le Anconát a hálószobájukban, majd miután megtisztogatta a falakat, a testet egy közeli folyóba dobta 2017 februárjában. A hullát néhány nappal később horgászok találták meg. 

Várhatóan a fia sem ússza meg a börtönt, ellene is vádat emeltek, mert az autójával szállították el Ancona holttestét a bűntény helyszínéről. 

A KKK varázslója állítólag tartott attól, hogy felesége meg akarja ölni: családtagoknak azt mondta, lehet, hogy a nő megpróbálja majd megmérgezni. 

A Kansas City cikke szerint Frank Ancona neve akkor vált ismertté Amerikában, amikor a 2014-es fergusoni zavargások alatt szórólapokat terjesztettek, melyeken az állt, hogy nem riadnak vissza a gyilkosságtól sem, ha meg kell védeniük magukat a fekete tüntetőktől. 

(BBC)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport