János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Trump embere szerint nincs azzal baj, ha információt fogad el valaki az oroszoktól

2019.04.21. 16:49 Módosítva: 2019.04.21. 21:25

Trump ügyvédje, Rudy Giuliani, aki korábban az elnök kiberbiztonsági tanácsadója is volt (változó sikerrel) azt mondta a CNN műsorában, hogy bár figyelmeztette Trump stábját a választások alatt, ne fogadjanak el segítséget az oroszoktól, ha el is fogadtak volna, szerinte azzal se lett volna semmi baj. 

„Nincs azzal semmi baj, ha az ember információt fogad el az oroszoktól” – mondta a CNN State of the Union című műsorában. Arra a kérdésre, hogy ő vajon elfogadott-e volna információkat egy idegen hatalomtól, azt mondta, hogy „valószínűleg nem”.

„Nem kérdezte tőlem konkrétan senki, hogy elfogadjanak vagy ne fogadjanak el információkat az oroszoktól – mondta. – De azt tanácsoltam volna, puszta elővigyázatosságból, hogy ne tegyék.” A dolog a Mueller-jelentés kapcsán jött szóba, amiről a republikánus Mitt Romney azt mondta, hogy a gyomra felfordult a benne olvasottaktól. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!