Lefejezte az autó a 11 gyermekes apát, aki biciklizni indult szombaton

2019.05.26. 16:57

Harminc perc alatt három kerékpáros baleset is történt a romániai Arad megyében szombaton, köztük egy olyan is, ahol egy 46 éves férfit gyakorlatilag lefejezett egy autó – írja a maszol.ro.

Az egyik baleset Öthalom és Újpanád között történt, ahol egy nagy sebességgel haladó autós előzés közben egy 26 és egy 46 éves kerékpárost is elgázolt. Előbbi kisebb sérülésekkel megúszta a dolgot, a 46 éves, 11 gyermekes öthalmi férfit viszont lényegében lefejezte az autó, így azonnal meghalt a helyszínen.

A vétkes sofőrről a szondáztatást követően kiderült, hogy korábban ivott, így  gondatlanságból elkövetett emberölés és ittas vezetés miatt indult ellene eljárás.

Nem sokkal korábban Borosjenő közelében gázoltak el egy 72 éves kerékpárost, akit mentőhelikopterrel szállították az aradi kórházba, ott azonban életét vesztette. A balesetben  a vétkes sofőr is súlyosan megsérült, miután autójával az árokba csúszott és csak feszítő-vágóval lehetett kiszabadítani a roncsok közül. A lap információi szerint a sofőrnek nem volt jogosítványa. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport