János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiszabadították az elrabolt kanadai nőket a ghánai hatóságok

2019.06.12. 14:03 Módosítva: 2019.06.12. 14:03

Kiszabadították a ghánai hatóságok azt a két kanadai nőt, akiket emberrablók ejtettek foglyul a múlt héten - közölte az MTI.

A ghánai kormány szerdai közleménye szerint, a két nőt a szállásuk környékéről rabolták el az ország legnagyobb városában, Kumasiban. A 19 és 20 éves fiatal nők a Youth Challenge International nevű jótékonysági szervezet önkéntesei voltak.

Ghána eddig régiója egyik legbiztonságosabb országának számított a turisták számára. Az utóbbi időben viszont egyre több emberrablás történt, amiket általában váltságdíjért követtek el. Ennek ellenére a kormány biztosította az utazókat arról, hogy az ország továbbra is biztonságos, a ghánai miniszterelnök pedig ígéretet tett arra, hogy elfogják az emberrablókat.

A sajtó értesülése szerint a múlt hónapban Kumasiban egy indiai állampolgárt is elraboltak, de nem sokkal később őt is kiszabadították.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!