Egy férfi végzett egy 13 éves kislánnyal, miután megtudta, hogy teherbe ejtette

2019.06.21. 11:05

A 25 éves Stephen Nicholson többször nyakon szúrt egy 13 éves kislányt, Lucy McHugh-t, majd hagyta őt elvérezni a dél-angliai Southamptonban, miután a lány elmondta neki, hogy várandós tőle – írja a SkyNews. A férfi már egy éve találkozgatott titokban a kislánnyal. 

Az ügyészség gyilkossággal és egy 12 éves többszöri megerőszakolásával vádolja a 25 éves férfit. A winchesteri bíróság szerint a férfi kihasználta, hogy a kislány sebezhető. A férfit azzal is vádolják, hogy 2012-ben szexuális kapcsolatot létesített egy 14 éves lánnyal.

A férfi gondozóként és tetoválóként dolgozott és albérlőként lakott a meggyilkolt kislány családjánál. A kislány a naplójában írt a 2017-ben kezdődő szexuális kapcsolatuk részleteiről, amit a rendőrség felhasznált a nyomozáshoz. A gyanúsított a nyomozóknak azt mondta, hogy a naplóban lévő történetek csak egy 13 éves fantáziái.

A Sun cikke szerint a férfi a rendőröknek azt mondta, hogy Lucy a barátnőinek beszámolt a terhességéről, majd később a lány ezt szerinte arra módosította, hogy igazából csak az anyjáról beszélt, nem magáról. A férfi és a lány szobája egymással szemben volt a házban. A szülők hallották őket veszekedni, de azt hitték ez csak azért van, mert a kislány szerelmes az albérlőjükbe.

Stephen Nicholson
Stephen Nicholson

Az ügyész szerint a kislány egy külön a férfival való kapcsolattartásra létrehozott Facebook-profilból küldött üzenetben közölte Nicholsonnal, hogy gyermeket vár. Később személyesen is találkoztak és veszekedtek. Három nappal később megtalálták a lány holttestét a southamptoni Sport Központ közelében.

A lány este 9 körül ment el otthonról, ahol azt mondta, egy barátjával fog találkozni. Biztonsági kamerák felvételei alapján arra következtettek a rendőrök, hogy Nicholsonnal találkozott. Másnap egy kutyasétáltató találta meg a kislány holttestét.  A véres ruháit egy közeli kis patakba dobták. A lány ruháin megtalálták a férfi DNS-ét.

A férfi tagadja a vádakat, a tárgyalás még folyamatban van. Arról, hogy Lucy tényleg terhes volt-e, a tárgyaláson eddig nem esett szó.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport