András, Andor
-3 °C
3 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Három rab ágyhuzattal akarta lefejezni rabtársukat egy angol börtönben

2019.06.24. 20:36

Brutális gyilkosság miatt találtak bűnösnek három, már addig is fogvatartott férfit Nagy-Britanniában, akik június 5-én előbb házi készítésű kézifegyverekkel megölték egy rabtársukat, majd egy szétszaggatott ágyhuzattal megpróbálták lefejezni a férfit. Mindezt az őrök szeme láttára tették. A három férfi a Milton Keynes-i HMP Woodhill börtön udvarán ölte meg a 49 éves Tarasz Nikolint (Taras Nykolyn), írja a Sky News.

A három elkövető, a 34 éves Stephen Boorman, a 27 évesen Jibreel Raheem és a 33 éves James Brabbs a börtön udvarán támadt az ukrán rabra. Előbb arcon ütötték, amitől Nikolin egyből eszméletét vesztette, majd a földre eső férfi testét házi készítésű fegyverekkel kezdték el szurkálni, majd egy ágyhuzat darabjával megpróbálták lefejezni.

A gyilkosságot azért követték el, hogy jelezzék a többi fogvatartott felé, érintethetetlenek.

A gyilkossághoz egy lereszelt végű fogkefét, illetve egy borotvapengével ellátott ceruzát használtak, amiket egy overallba csavarva, illetve két alsónadrág közé rejtve csempésztek ki az edzőteremként is használt udvarra.

A három férfi, aki egyaránt gyilkossági kísérlet miatt ült, elismerte bűnösségét, az büntetés pontos mértékét június 25-én, kedden hirdetik majd ki.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport