Elemér
0 °C
10 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szabályosan vadászott a nőkre a Krétán meghalt tudósnő gyilkosa

2019.07.20. 23:29 Módosítva: 2019.07.20. 23:31

Az 59 éves Suzanne Eaton meggyilkolásával vádolt Giannis P. pénteki négy órás kihallgatásán azt mondta: nőt keresett magának, amikor autójával Kréta észak-nyugati részén meglátta az út mellett kocogó biológust. 

A férfi azt mondta: elgázolta a nőt, hogy elhurcolhassa magával. A nőt ezután háromszor erőszakolta meg, a harmadik alkalommal a nő már halott volt, írja a Bild a helyi  Cretalive-ra hivatkozva.

A 27 éves  Giannis P.  kétgyermekes családapa. Korábban arról beszélt, hogy kukkoló, és izgalomba jött, amikor meglátta a nőt. Más helyi hírforrások szerint a férfit mentálisan zavart lehet. 

A Drezdában molekuláris biológusként dolgozó Suzanne Eaton egy szakmai találkozóra érkezett Krétára. Holttestét július 8-án találták meg, egy héttel rejtélyes eltűnése után egy második világháborús bunkerben. 

Görög lapok szerint vannak arra utaló jelek, hogy a férfi nem először próbálkozott hasonlóval. Autóját mások is felismerték. Egy litván nő tett bejelentést arról, hogy amikor kocogni volt, őt is üldözőbe vette a férfi azzal a fehér Hyundai Pony-val, amivel Suzanne Eatont elgázolta. Mindez ráadásul nagyon közel volt ahhoz a helyhez, ahol a gyilkosság történt.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport