Balesetet szenvedett a Flixbus Budapestre tartó járata

2019.07.26. 19:03 Módosítva: 2019.07.26. 21:10

Ütközött a Flixbus Párizsból Budapestre tartó járata péntek hajnalban, írja a 24.hu olvasói levelek alapján. A busz összetört, az utasok szerencsére nem sérültek meg, ám az ütközés után másfél órát kellett az autópálya mellett várakozniuk, hogy aztán autókkal a tíz kilométerre lévő benzinkútra vigyék őket.

A lap olvasója azt mondja, a cég se szállást, se ételt nem biztosított az utasoknak, így reggelig padokon és a földön próbáltak aludni a benzinkútnál. Fél kilenc körül érkezett meg a mentesítő járat, ami azonban Budapest helyett csak a németországi Karlsruhégig vitte őket.

Jelenleg is ott vannak a fáradt utasok, és várják a Flixbus esti, menetrend szerinti bécsi buszát. Holnap az osztrák fővárosból indulnak Budapestre, várhatóan délutánra érnek haza.

Frissítés 21 órakor: Később lapunknak reagált a Flixbus a megjelent hírre. Levelükben megerősítik, hogy a FlixBus hálózatához tartozó helyi buszpartner távolsági busza péntek hajnali 00:41-kor érintett volt egy balesetben Saint-Martin-sure-le-Pre közelében. Azt írják, a főszezonban a legtöbb buszuk úton van, ezért nem tudtak egy közvetlen mentesítő buszt küldeni az összetört járat helyett. "Igyekeztünk minden érintettet a lehető leggyorsabban eljuttatni az általuk elérni kívánt célállomásra, miközben SMS-ben és telefonon értesítettük őket aktuális új útvonaluk részleteiről" - írják, majd hozzáteszik, a bizonylatok bemutatása ellenében megtérítik a felmerült költségeket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport