Lukács
4 °C
15 °C
283 677 szavazat
371 560 szavazat

Hat embert, köztük egy tízéves gyereket ölt meg egy férfi Zágrábban

2019.08.02. 10:04

Hat embert ölt meg csütörtökön késő este Zágrábban egy férfi, aki később öngyilkos lett, írja a horvát rendőrségre hivatkozva az MTI. Az áldozatok között volt két férfi, három nő és egy tízéves gyerek.

A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután lövéseket és női sikolyt is hallottak. 

A rendőrség a helyszínre érkezéskor hat holtestet talált Új-Zágráb egyik csendes lakónegyedében. A házban egy hét hónapos csecsemőt is találtak, akin nem voltak sérülés nyomai.

A Jutarnji List horvát napilap pénteki beszámolója szerint a helyszíni szemle még mindig tart. A három nőt és a tízéves kisfiút az utcán, a ház előtt, az egyik férfit a ház egyik szobájában, míg a másikat a folyosón végezte ki a zágrábi férfi, aki a mészárlás után távozott a tetthelyről.

A rendőrség egész éjjel kereste az elkövetőt, akit a hajnali órákban, nem messze a bűncselekmény helyszínétől meg is találtak. Mielőtt elfoghatták volna, a saját fegyverével öngyilkos lett.

A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket az esetről. A helyi sajtó ugyanakkor arról ír, hogy féltékenység állhatott az ügy hátterében. Meg nem erősített források szerint ugyanis az elkövető az egyik kivégzett nő korábbi férje volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport