Komoly szabálytalanságokat találtak a börtönben, ahol Epstein meghalt

2019.08.12. 21:08

Komoly szabálytalanságok történtek abban a börtönben, ahol Jeffrey Epstein meghalt - írja az MTI. 

William Barr amerikai igazságügyi miniszter hétfőn New Orleansban tartott sajtókonferenciát, ahol többek között arról beszélt, hogy dühös, amiért amanhattani börtön nem tudta életben tartani Epsteint.

A végére járunk annak, ami történt, és meglesznek a felelősségre vonások

- mondta a tárcavezető. 

Barr egyúttal megerősítette Geoffrey Berman New York-i ügyész ügyész korábbi nyilatkozatát, hogy azokban a bűncselekményekben, amelyekkel Epsteint gyanúsították, tovább folytatódnak az eljárások, így a többi felelőst is elő fogják keríteni.

A nyomozás folytatódik mindenki ellen, aki Epstein cinkostársa volt. A vele együttműködők egyike sem nyugodhat, az áldozatok megérdemlik az igazságszolgáltatást és meg is fogják kapni 

Az emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával vádolt 66 éves Jeffrey Epsteinre szombatra virradóra találtak rá a cellájában. Eszméletlen volt, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. A rendőrség hivatalos jelentése szerint öngyilkosságot követett el, ám dr.Barbara Sampson igazságügyi orvosszakértő vasárnap este azt jelentette be, hogy a halál okát a boncolás után sem lehet egyértelműen megállapítani, ehhez még további információkra van szükség. 

Az Epstein-botránnyal  ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen .

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport