Emma
-2 °C
6 °C

Még élhet a caracali rém másik áldozata

2019.08.27. 15:21

Nem zárható ki, hogy Luiza Melencu, az áprilisban eltűnt 18 éves lány életben van, mert az ő esetében nem ügydöntőek a DNS-vizsgálatok - jelentette be kedden Felix Bănilă, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) főügyésze a maszol.ro híre szerint.

Luiza Mihaela Melencu, a Dolj megyei Dioşti településből származó 18 éves lány április közepén tűnt el, miután azt mondta családjának, hogy Caracalba megy pénzt kivenni egy bankautomatából.

A lány eltűnését a DIICOT vizsgálta, miután összevonta az ügyet a július 24-én eltűnt Dobrosloveni községből származó 15 éves Alexandra Măceşanu esetével, aki július 25-én a 112-es egységes hívószámon kért segítséget, mert elrabolták, megverték és megerőszakolták.

A tettek elkövetésével egy 66 éves caracali férfit gyanúsítanak. A nyomozás során Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál, majd a holttestét elhamvasztotta. A férfi Luiza Melencu megölését is beismerte. Az utóbbi gyilkosság ügyében az ügyészek csak azt állapították meg: vannak arra utaló jelek, hogy a gyanúsított elkövette a bevallott bűncselekményt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport