Fülöp, Evelin
EUR 394,88 Ft
USD 369,79 Ft
13 °C
27 °C

Keresztülhajtott egy autó egy plázán Chicagóban

2019.09.20. 22:38

Egy autó hajtott végig a Chicago Schaumburg nevű külvárosában található Woodfield Mall plázában, az épületen belül, több üzlet kirakatát is betörve – írja a Chicago Sun-Times.

Az ABC helyi csatornája szerint a fekete utcai terepjáró a Sears nevű üzletlánc kirakatába hajtott bele, majd végigment a pláza belsejében. A sofőrt a rendőrök nem sokkal később őrizetbe vették. Senki nem sérült meg.

Az esetről több videó is felkerült Twitterre. Ezen látható az összetört üzlet, amelyen keresztül az ajtó behajtott a plázába:

Ezen pedig maga az autó látható, amint épp áthajt a plázán, miközben a vásárlók sikoltozva menekülnek:

Az NBC 5 Chicago szerint a helyszínre nagy létszámban érkeztek ki a rendőrök. Az első percekben felmerült, hogy az autós garázdálkodást lövöldözés is követte, de ezt a helyi tűzoltóság azóta cáfolta. A plázát lezárták.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport