Folyóban szelfizés közben halt meg négy indiai

2019.10.08. 10:25

Egy indiai család négy tagját sodorta el az áramlás, amikor egy dél-indiai folyóban állva próbáltak magukról szelfit készíteni - közölte az MTI.

A családtagok hatan voltak, egymás kezét fogva álltak hétfőn a derékig érő vízben, amikor az egyik nő - egy frissen házasodott asszony - véletlenül a folyómeder egy gödrébe lépett és elcsúszott, a többieket magával rántva. A nő férjének sikerült kimentenie egy asszonyt, de a csoport többi tagja, köztük a felesége és egy 14 éves fiú is odavesztek.

Indiában rendszeresen történnek hasonló balesetek. Májusban hárman haltak meg Hariana államban, amikor a vonatsínen állva akartak magukról felvételt készíteni. A közeledő vonat elől átugrottak a szomszédos sínpárra, ahol a másik irányból érkezett egy szerelvény, amely halálra gázolta őket.

2011 októbere és 2017 novembere között legalább 259 ember halt meg a világon szelfizés közben az Indiai Orvostudományi Intézet All Indian (Institute of Medical Sciences) tavalyi tanulmánya alapján. A statisztikát India vezeti Oroszország, az Egyesült Államok és Pakisztán előtt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport