Gusztáv
-7 °C
-1 °C

Egy pedofil 565 kilométert gyalogolt áldozatához, aki valójában rendőr volt

2019.10.13. 18:49

Egy pedofília miatt már korábban is elítélt indianai férfi, Tommy Lee Jenkins 351 mérföldet (565 kilométert) gyalogolt, hogy találkozzon és reményei szerint szexuális kapcsolatot létesítsen egy 14 éves lánnyal. De amikor megérkezett a helyszínre, a lány helyett beépített rendőrök és egy FBI-ügynök várták, hogy letartóztassák - írja a NY Post.

A 32 éves férfi egy - tudomása szerint - Kylee nevű kamasz lánnyal kezdett szexuális tartalmú csetelésbe. Arra kérte a lányt, hogy küldjön magáról pornográf fényképeket, és megpróbálta rábeszélni, hogy jöjjön el hozzá szexelni az otthonába, Whitestownba. Amikor a "lány" nemet mondott, gyalog indult el hozzá az Indiana állambeli Neenah városába, és útközben folyamatosan további szexuális tartalmú üzeneteket küldött neki, valamint tájékoztatta az útjáról is. 

Jenkinst a helyszínen várakozó hatóság letartóztatta, és elítélése esetén minimum 10 évre fogják börtönbe küldeni, de akár életfogytiglant is kaphat.

"A nemzetünk gyerekzaklatási járvánnyal küzd, és ez a járvány túl könnyen tud terjedni az internet révén, mert a ragadozók így az egész országban elérhetik a gyerekeket" - mondta Matthew Krueger ügyész.

Jenkins 2011-ben bűnösnek vallotta magát: akkor egy 7 és egy 8 éves kisfiút molesztált. Akkor 360 nap börtönre és négy év próbaidőre ítélték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport